Wolfgang Polijstmachine

€ 119,95 incl. btw
EAN: 8719831796434

DHZ.WG.0034.024.XX

Omschrijving

Wolfgang Polijstmachine

Bent u opzoek naar een polijstmachine om krassen te verwijderen uit de lak van uw auto of om het waxen van uw auto te versnellen? Dan is deze Wolfgang dual action polijstmachine precies wat u nodig hebt!
Roterende polijstmachines zijn ontworpen om een geforceerde eenrichtingsbeweging te maken, terwijl de dual action polijstmachine met een dubbele werking rond de centrale spil en om zijn eigen as draait. Deze onregelmatige beweging maakt de polijstmachine zeer gebruiksvriendelijk: er is namelijk geen risico op verbranding en oververhitting van de lak wordt tegengegaan.
De Wolfgang Dual Action Polijstmachine heeft een vermogen van 850W en werkt met zes verschillende snelheden, van 2000 tot 6400/min. Het is de veiligste en makkelijkste manier om de perfecte lak te krijgen. Met zijn 150 mm pad is het ook de ideale tool voor zowel kleine als ingewikkelde klusjes, zoals grotere oppervlaktes. Deze polijstmachine is ontworpen voor beginners en gevorderde gebruikers. De dual action polisher biedt perfecte resultaten zonder te veel werk.

Inbegrepen:

  • Handgreep
  • Polijstschijf
  • Koolborstel
  • Wollen polijsthoes
  • Steeksleutel
  • Inbussleutel

Kenmerken:
*Beoogd gebruik: Polijstmachine voor auto-, zee- en RV-voertuigen
*Nominale inspanning: 230 – 240 V – 50 Hz
*Nominaal vermogen: 850W
*Onbelaste snelheid: 2000-6400/min
*Polijst pad formaat: 150 mm
*Spindel draad: M12
*L PA (geluidsdruk): 84 dB (A) k = 3 dB (A)
*LWA (geluidsvermogen): 95 dB (A) k = 3 dB (A)
*Trillingswaarde: 5,16 m / s2 k = 1,5 m / s2
*Gewicht: 2.1 kg

LET OP: De motor raakt overbelast als de polijstmachine langere tijd continu met een lage snelheid wordt gebruikt. Hierdoor raakt het gereedschap defect. De snelheidsregelknop kan alleen van 6 naar 1 worden gedraaid. Forceer de machine niet verder dan 6 of 1, anders werkt de snelheidsknop mogelijk niet meer.

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies voor een betere winkelervaring. Door deze website te gebruiken stemt u in met ons privacybeleid.