€119.00
Deel

Wolfgang Compressor 18V

(No reviews yet) Schrijf een beoordeling
Toevoegen aan winkelwagen

Opties

€119.00
Or

Informatie

SKU:8715342028361 ,UPC:

Informatie

SKU:
8715342028361
UPC:
8715342028361
MPN:
CE.24

Garantie

Multifunctionele batterij luchtpomp: De elektrische luchtcompressor kan worden g…

Garantie

  • Multifunctionele batterij luchtpomp: De elektrische luchtcompressor kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld als een kleine bandencompressor. U kunt niet alleen de banden van uw auto, motor of fiets oppompen met de pomp/accupomp, maar ook ballen, luchtmatrassen. Een uitermate veelzijdig apperaat dus!

  • Krachtige Elektrische Perslucht: Deze elektrische perslucht heeft een spanning van 18 V DC en een maximale persluchtdruk van 7,5 bar / 100 psi. De ingebouwde Li-Ion accu van de elektrische bandencompressor heeft een capaciteit van 1300 mAh.

  • Auto Mini Compressor 18V: Door het handige formaat kan de draagbare luchtcompressor perslucht genereeren en onderweg gebruikt worden. De elektrische luchtpomp met oplaadbare batterij kan in uw auto worden opgeslagen voor noodgevallen en kan worden gebruikt voor luchtmatrassen en in geval van een lekke auto of fietsband. De luchtcompressor heeft verschillende bevestigingen voor de objecten en past bijvoorbeeld op alle ventielen van fietsbanden.

Beschrijving

Compressor - WolfgangAls je bandenspanning te laag is, heb je een onmiddellijke oplossing nodig. De luchtcompressoren van het benzinestation zijn vaak omvangrijk en duur. Deze draagbare luchtcompressor van Wolfgang Germany is ideaal omdat hij direct lucht geeft wanneer je het nodig hebt. En je hebt niet eens batterijen nodig, omdat hij gebruik maakt van een krachtige oplaadbare Lithium-ion accu.Je hoeft geen handige Harry te zijn om met deze luchtcompressor overweg te kunnen. Bevestig de drukslang op het voorwerp, druk de knop in en je ziet de luchtdruk verschijnen op de meter. De luchtcompressor is ideaal voor autobanden, maar ook voor het oppompen van fietsbanden, luchtbedden en ballen.Wist je dat je gemiddeld tot €150 per jaar kunt besparen door je banden op de juiste spanning te houden? Met de juiste bandenspanning verbruik je namelijk niet alleen minder brandstof, maar gaan je banden ook langer mee. Bij een te lage bandenspanning slijten de banden harder, met name aan de zijkanten van het loopvlak. SpecificatiesMakkelijk in gebruikInclusief: oplaadbare accu, acculader en netsnoerSpanning: 18V DC.Maximale druk: 7.5 bar / 100 psiBatterij type: Lithium-ion.Batterij capaciteit: 1300 mAhLengte luchtslang: 50 cmOver onsWolfgang Tools heeft een missie: doe-het-zelfgereedschap voor iedereen maken en tegelijkertijd hoge prestaties, kwaliteit en betrouwbaarheid bieden tegen een eerlijke prijs. Voor herstellingen op het laatste moment, huisverbetering of voor het dagelijks leven: Wolfgang Tools is de doe-het-zelfspecialist die kracht en robuust handgereedschap en accessoires levert die elke uitdaging aankunnen. Gereedschapskoffers, onkruidbranders, boorsets, asreinigers en nog veel meer: ​​Wolfgang Tools-producten kennen de oplossing voor al uw problemen. Wolfgang Tools. Macht aan jouw kant.

Klanten bekeken ook