€69.95
Deel

Onkruidbrander XL Groen

(No reviews yet) Schrijf een beoordeling
Toevoegen aan winkelwagen

Opties

€69.95

Informatie

SKU:8715342027869 ,UPC:

Informatie

SKU:
8715342027869
UPC:
8715342027869
MPN:
CE.11

Garantie

Krachtige 2000W onkruidbrander: Dankzij het 2000W vermogen en de warmtestraal va…

Garantie

  • Krachtige 2000W onkruidbrander: Dankzij het 2000W vermogen en de warmtestraal van 600 graden worden woekerende planten, onkruid en mossen snel verleden tijd. Bij contact wordt de celstructuur al na enkele seconden vernietigd en sterven de planten. Als het onkruid nog niet volledig is verbrand, zal het na een paar dagen uitdrogen en kan het gewoon worden weggeveegd.

  • Elektrische onkruidverdelger: De WOLFGANG onkruidbrander is niet alleen krachtig, maar ook milieuvriendelijk en veilig in gebruik. Het apparaat werkt alleen op elektriciteit en heeft geen gevaarlijke gaspatronen of schadelijke chemicaliën nodig.

  • Vernietig vervelend onkruid: De onkruidverdelger is eenvoudig en comfortabel. Met een lengte van 115 cm en een gewicht van slechts ca. 1 kg kunt u zonder problemen en zonder grote inspanning langdurig rechtop werken. Het anders vervelende wieden op je knieën is nu verleden tijd.

Beschrijving

Wolfgang - elektrische onkruidbrander - 200WMaak je hele tuin onkruidvrij met deze functionele onkruidbrander van Wolfgang. De nieuwe onkruidbrander van is nu nog praktischer. Dankzij zijn langere steel, is het nu nog gemakkelijker om het onkruid te verwijderen. Enorm handig!Dankzij deze 2000W elektrische onkruidbrander maken woekerende plantjes, onkruid en algen geen kans meer. Het apparaat is super eenvoudig (en zelfs leuk) om te gebruiken. Oprijlanen, patio’s, betegelde paadjes en de stoep in optima forma. En dat alles zonder bukken, steken en chemicaliën!Door de hete luchtstroom van maar liefs 600 graden verhit je eenvoudig het onkruid waardoor de cellen openbarsten, uitdrogen en vervolgens afsterven. De Wolfgang Germany onkruidbrander is licht in gewicht en is voorzien van een kegelsproeikop waardoor je gericht te werk kunt gaan en de hittestraal naar buiten af concentreert waardoor de hete lucht volledig richt op het onkruid. De werkwijze is zeer eenvoudig: houd circa 5 seconden en op 0-5 centimeter hoogte de onkruidbrander boven het onkruid vervolgens sterft het onkruid zelf af en is dit al snel zichtbaar.Deze multifunctionele onkruidbrander is niet alleen goed inzetbaar tegen bestrijding van onkruid. Dankzij de demonteerbare steel en het extra bijgeleverde opzetstuk is deze Wolfgang Germany onkruidbrander ook eenvoudig en veilig te gebruiken bij het aansteken van de briketten en kolen van de barbecue of het hout voor in de vuurkorf / kachel.Highlights:- Het artikel is 115 cm lang- Snoerlengte is 200 cm- Spanning: 230-240 V – 50 Hz- Materiaal: Kunststof en staal- Vermogen: 2000 Watt- Twee temperaturen: 50 °C en 600 °C- Diameter hetelucht mondstuk: 8 cm- Extra mondstuk t.b.v. aansteken BBQ / haard- Makkelijke demonteerbare hendel

Klanten bekeken ook