€116.11
Deel

Onkruidborstel

(No reviews yet) Schrijf een beoordeling
Toevoegen aan winkelwagen

Opties

€116.11
Or

Informatie

SKU:8719831799640

Informatie

SKU:
8719831799640

Highlights

Elektrische onkruidverdelger met wielen: Ben jij ook zo moe van het onkruid dat …

Highlights

  • Elektrische onkruidverdelger met wielen: Ben jij ook zo moe van het onkruid dat uw tuin binnendringt? Deze bezemborstel zal je gelukkig maken! Deze elektrische onkruidverdelger is een zeer efficiënt tuingereedschap om uw terras te laten lijken op de eerste dag!

  • Handmatige onkruidverdelger 400 W: Dit tuingereedschap is gemaakt van kunststof en werkt elektrisch. Met een vermogen van 400 Watt past hij zich aan alle soorten oppervlakken aan!

  • Telescopische onkruidgraver: Door de telescopische handgreep is deze bezem voor iedereen verstelbaar. Het kan perfect zijn voor het reinigen van de tegels van uw terras of uw gazon.

Beschrijving

Onkruidborstel Ideaal hulpmiddel in de tuin om onkruid tussen stoep- en terrastegels te lijf te gaan. Met deze onkruidveger zijn betegelde oppervlakten zo weer onkruidvrij. Zeer gebruiksvriendelijk dankzij de verstelbare extra handgreep en instelbare werkhoogte. Het apparaat wordt geleverd met een staalborstel en een kunststof borstel. De staalborstel kan worden gebruikt op ruwe oppervlakken en om hardnekkig onkruid te verwijderen. De kunststof borstel wordt aangeraden voor lichte begroeiing en op gevoelige oppervlakken. Perfect dus voor elk terrein. Specificaties: * 400W * Aansluiten op netspanning (230-240V) * Toerental onbelast 1800/min

Klanten bekeken ook