€169.99
Deel

Onkruidborstel

(No reviews yet) Schrijf een beoordeling
Toevoegen aan winkelwagen

Opties

€169.99
Or

Informatie

SKU:8719831799640 ,UPC:

Informatie

SKU:
8719831799640
UPC:
8719831799640
MPN:
CE.1661

Garantie

Elektrische onkruidverdelger met wielen: Ben jij ook zo moe van het onkruid dat …

Garantie

  • Elektrische onkruidverdelger met wielen: Ben jij ook zo moe van het onkruid dat uw tuin binnendringt? Deze bezemborstel zal je gelukkig maken! Deze elektrische onkruidverdelger is een zeer efficiënt tuingereedschap om uw terras te laten lijken op de eerste dag!

  • Handmatige onkruidverdelger 400 W: Dit tuingereedschap is gemaakt van kunststof en werkt elektrisch. Met een vermogen van 400 Watt past hij zich aan alle soorten oppervlakken aan!

  • Telescopische onkruidgraver: Door de telescopische handgreep is deze bezem voor iedereen verstelbaar. Het kan perfect zijn voor het reinigen van de tegels van uw terras of uw gazon.

Beschrijving

Wolfgang - Onkruidverdelger - ElektrischElektrische onkruidverdelger met wielen Ben jij ook zo moe van het onkruid dat uw tuin binnendringt? Deze bezemborstel zal je gelukkig maken! Deze elektrische onkruidverdelger is een zeer efficiënt tuingereedschap om uw terras te laten lijken op de eerste dag!Deze onkruidverdelger heeft een vermorgen van 400W. Dit tuingereedschap is gemaakt van kunststof en werkt elektrisch. Met een vermogen van 400 Watt past hij zich aan alle soorten oppervlakken aan!Telescopische onkruidgraver: Door de telescopische handgreep is deze bezem voor iedereen verstelbaar. Het kan perfect zijn voor het reinigen van de tegels van uw terras of uw gazon.Deze onkruidverdelger is aangesloten op het elektriciteitsnet en heeft een spanning van 230-240 Volt. Zijn snelheid, zonder belasting, is 1800 / minuut. Specificaties:- 400W- Aansluiten op netspanning (230-240V)- Toerental onbelast 1800/min- Staalborstel en een kunststof borstel. Over ons:WOLFGANG heeft één missie: doe-het-zelf gereedschap creëren voor iedereen en tegelijkertijd hoogwaardige prestaties, maximale kwaliteit en betrouwbaarheid leveren tegen een redelijke prijs. Voor last-minute reparaties, onderhoud of voor het dagelijks leven: WOLFGANG is de doe-het-zelfspecialist en biedt krachtige en robuuste handgereedschappen en accessoires die elke uitdaging aankunnen. Gereedschapskisten, onkruidbranders, boorsets, as-reinigers en veel meer: de artikelen die WOLFGANG aanbiedt hebben een oplossing voor al je problemen.WOLFGANG. Power On Your Side.

Klanten bekeken ook