€58.05
Deel

Compressor met vacuum functie 12V

(No reviews yet) Schrijf een beoordeling
Toevoegen aan winkelwagen

Opties

€58.05
Or

Informatie

SKU:8719831799060

Informatie

SKU:
8719831799060

Highlights

Elektrische luchtpomp met opblaas- en deflatiefunctie: De luchtcompressor met va…

Highlights

  • Elektrische luchtpomp met opblaas- en deflatiefunctie: De luchtcompressor met vacuümfunctie heeft een 12 V-sigarettenaanstekervermogen. De stroomkabel is 3 m lang, zodat de luchtcompressor gemakkelijk kan worden bediend tijdens het laden in uw voertuig.

  • Luchtcompressor met 2 opzetstukken: De compressor wordt geleverd met twee verschillende opzetstukken in de maten S/M en L. Maat S/M is geschikt voor kleine opblaasbare producten zoals zwemringen, opblaasbare kussens, etc. De maat L is geschikt voor opblaasbare luchtmatrassen en andere grote opblaasbare producten.

  • Luchtcompressor met vacuümfunctie: De luchtpomp kan worden gebruikt voor het reinigen van werkoppervlakken, het opblazen van luchtmatrassen of strandballen en andere opblaasbare voorwerpen. De vacuümfunctie is ideaal om het luchtmatras of luchtkussen zo leeg mogelijk te maken, waardoor u veel ruimte bespaart.

Beschrijving

Compressor met vacuum functie 12V Handzame compressor voor het schoonmaken van werkoppervlakken, opblazen van bijvoorbeeld luchtbedden of strandballen en andere opblaasbare voorwerpen. De compressor kan zowel blazen als zuigen en kan daardoor ook uitstekend gebruikt worden om het luchtbed weer zo leeg mogelijk te laten zijn. Dat bespaart weer een hoop ruimte! Het apparaat kan alleen worden gebruikt op een 12V aansluiting. Specificaties * Voeding: 12V DC * Maximaal 1,5 psi * Stroomsnelheid 480 liter/min * Lengte kabel 3 meter

Klanten bekeken ook