€84.99
Deel

Compressor met vacuum functie 12V

(No reviews yet) Schrijf een beoordeling
Toevoegen aan winkelwagen

Opties

€84.99
Or

Informatie

SKU:8719831799060 ,UPC:

Informatie

SKU:
8719831799060
UPC:
8719831799060
MPN:
CE.1216

Garantie

Elektrische luchtpomp met opblaas- en deflatiefunctie: De luchtcompressor met va…

Garantie

  • Elektrische luchtpomp met opblaas- en deflatiefunctie: De luchtcompressor met vacuümfunctie heeft een 12 V-sigarettenaanstekervermogen. De stroomkabel is 3 m lang, zodat de luchtcompressor gemakkelijk kan worden bediend tijdens het laden in uw voertuig.

  • Luchtcompressor met 2 opzetstukken: De compressor wordt geleverd met twee verschillende opzetstukken in de maten S/M en L. Maat S/M is geschikt voor kleine opblaasbare producten zoals zwemringen, opblaasbare kussens, etc. De maat L is geschikt voor opblaasbare luchtmatrassen en andere grote opblaasbare producten.

  • Luchtcompressor met vacuümfunctie: De luchtpomp kan worden gebruikt voor het reinigen van werkoppervlakken, het opblazen van luchtmatrassen of strandballen en andere opblaasbare voorwerpen. De vacuümfunctie is ideaal om het luchtmatras of luchtkussen zo leeg mogelijk te maken, waardoor u veel ruimte bespaart.

Beschrijving

Elektrische luchtpomp: De compressor is ontworpen voor snel opblazen en leeglopen in een korte tijd dankzij het debiet van 480 liter/minuut en is perfect voor de meeste opblaasbare producten die u nodig heeft voor het opblazen of leeglopen.

Klanten bekeken ook