€99.95
Deel

4 in 1 Car Cleaner WG

(No reviews yet) Schrijf een beoordeling
Toevoegen aan winkelwagen

Opties

€99.95
Or

Informatie

SKU:8719831796328 ,UPC:

Informatie

SKU:
8719831796328
UPC:
8719831796328
MPN:
CE.211

Garantie

Multifunctionele autozuiger: Deze praktische handstofzuiger is een must voor elk…

Garantie

  • Multifunctionele autozuiger: Deze praktische handstofzuiger is een must voor elke autobezitter. Het kan niet alleen worden gebruikt om uw auto te reinigen, maar ook om de banden op te pompen en de bandenspanning te meten. Bovendien is er een LED-lamp geïntegreerd.

  • 4 in 1 handstofzuiger: Bij de stofzuiger worden vier verschillende zuigopzetstukken geleverd, zodat u zelfs de kleinste plaatsen in de auto kunt bereiken, zoals onder de stoelen. Er wordt een borstel meegeleverd, een stofzuigmond en twee pijpaansluitingen. Het stofcompartiment heeft een capaciteit tot 300 ml en kan gemakkelijk worden verwijderd.

  • Handig apparaat voor het oppompen van banden: Met behulp van een schakelaar kunt u kiezen tussen de aanzuigpositie, de uit-stand en de pomppositie. Voor de pompfunctie zijn 3 opblaasbare stopcontacten inbegrepen, die u ook voor andere zaken kunt gebruiken, zoals een opblaasbare boot of een opblaasbare bal. lekker veelzijdig dus!

Beschrijving

Deze 4 in 1 Wolfgang Car Cleaner is een handige mini stofzuiger die u voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Zoals het stofzuigen van uw auto, oppompen van de banden, en het meten van de bandenspanning. Daarnaast is de de Car Cleaner voorzien van een handig lampje waarmee u donkere plekken goed zichtbaar maakt. Doordat het apparaat klein en compact is kunt u gemakkelijk uw auto schoonmaken, zelfs op de meest moeilijk te bereiken plekken.Technische informatie:- Vermogen: 120W Spanning: 12V Vermogen- led-lampje: 6W Max.- bedrijfsstroom: 10A Meetbereik- bandenspanning: 0,3-3 bar- Pompdruk:

Klanten bekeken ook